Tinder gesprekken

Ik heb een match en nu

Tinder gesprekkentinder gesprekken

Iedereen kent wel Tinder voor op je smartphone. Het is een gratis programma dat je overval kunt gebruiken. Iedereen vindt het wel leuk om te kijken naar mooie vrouwen en dames op Tinder.

Natuurlijk gebruik je Tinder niet alleen om naar al dat vrouwelijk schoon te kijken maar zou je het liefst een date willen scoren of een telefoonnummer. De basis is om leuke gesprekken te voeren dat uitiendelijk naar een date leidt of meer

Ik heb een match en nu?

Ik heb een match en nuWij gaan er vanuit dat je al een geschikte profielfoto hebt om te beginnen met Tinder. Na een paar keer goed swipen is daar je ultieme match! Je had het nooit gedacht maar ze toont ook interesse in jou. Maar wat nu? Wat moet ik zeggen tegen haar op Tinder? Hoe start ik een leuk gesprek op Tinder of hoe hou ik haar aandacht vast op Tinder?

Heel vreemd is het niet als jij je afvraagt wat je nou moet zeggen tegen je Tinder Match. Voor sommige jongens is het ook lastig om dit te doen via tekstberichten op je telefoon en al helemaal via Tinder gesprekken.

In eerste instantie zie je alleen haar profielfoto met een heel klein stukje tekst. Je raadt het al, wat kan ik hier in godsnaam mee? Haar profielfoto spreekt je erg aan maar je kunt te weinig met het stukje tekst dat zij heeft opgegeven. Je twijfelt enorm en je wilt de match niet laten lopen.

De beste openingszinnen voor Tinder

Als je een juiste match hebt gevonden is het gebruik van de juiste openingszin cruciaal om een gesprek te starten, een juiste indruk te maken en het gesprek boeiend genoeg te houden.

ebook-3d-mid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *