Happn gesprekken

Happn gesprekkenhappn

De dating app happn is de nieuwe revelatie in de reeks matching apps. Happn is net als haar concurrenten Tinder en Badoo een gratis programma dat je overval kunt gebruiken. Toch zijn er ook een aantal vernieuwende aspecten aan happn.

Van Happn werd eerst beweerd dat het betere kwaliteit overall had. Maar dat is niet per se waar. Het echte onderscheidende is dat je met Happn op basis van locaties kunt gaan matchen. Waar Tinder met haar ‘scan vrouwen in de buurt’ al met een navigatiefunctie kwam, besloot Happn dit nog verder te trekken. Met happn kun je namelijk een meisje dat je zojuist bent voorbijgelopen opzoeken in de app en kijken wie ze is en of ze open staat voor meer. Erg handig als je net een leuke chick in de trein of op straat gezien hebt!

Ik heb een match en nu?

happn gesprek conversatieUiteraard is iemand leuks tegenkomen niet genoeg voor een match. Je dient zelf te zorgen voor leuke profielfoto’s en een simpele en grijpende openingstekst. En vervolgens dien je natuurlijk de leuke meiden te liken. Soms, of, als je je uiterlijk mee hebt, krijg je dan veel matches. In dat geval gaat het echte werk pas beginnen en hier gaan heel veel jongens en mannen de fout in. Ze zeggen vreemde dingen, zijn te snel uit op sex of willen te snel een reactie.

Heel vreemd is het niet als jij je afvraagt wat je nou moet zeggen tegen je Happn Match. Onze tips helpen je een flink eind op weg om hier meer sturing in te krijgen en te weten wat werkt……

De beste openingszinnen voor Happn

In alle eerste dingen die we doen schuilt de grootste kracht. Eerste indruk, eerste wat je zegt, het eerste wat je doet. De ander slaat deze informatie op en gaat vervolgens daar heel veel aan hangen. Het is heel moeilijk een eerste indruk ongedaan te maken. Een goed begin is dus essentieel. Het e-book meisjes versieren en de extra pakketten gaan je echt helpen hier beter aandacht aan te besteden en leren je vooral HOE je dat moet doen.

ebook-3d-mid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *