Haar in bed krijgen

Haar in bed krijgen

Haar in bed krijgen

Misschien heb je al geleerd om een leuk gesprek met een vrouw aan te knopen, een gesprek gaande houden en zoen je af en toe met een meisje. Dat is allemaal leuk en aardig maar dat betekent nog niet dat je haar in bed krijgt!

Stel je komt een leuk meisje tegen tijdens het stappen. Alles gaat goed en jullie zijn tot elkaar aangetrokken hebben het gewoon leuk samen. Je raakt haar een beetje aan en ze begint met je te zoenen.

Het feestje loopt op z’n eind en het liefst zou je dat ze met je mee naar huis gaat, maar je bent bang dat je het ongelofelijk gaat verknallen. Het kan natuurlijk voorkomen dat ze nog niet helemaal 100% vertrouwd en ze wilt zich zeker geen sletje voelen.

Uiteindelijk doe je een poging en zegt ze nee. Jij loopt een blauwtje en komt niet aan je trekken die nacht. Je blijft gefrustreerd achter en je kan in feite alleen maar hopen dat haar telefoonnummer klopt en dat ze de volgende keer wilt afspreken.

Haar in bed krijgen

Wat moet je doen om haar in bed te krijgen?

In het boek Succesvol Meisjes Versieren gaan we in op deze materie. Je wordt klaargestoomd om elk gewenst meisje om je vinger te winden en haar mee in bed te krijgen.

ebook-3d-mid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *